Arvoisesi kumppani

Ratkaisu keskeinen, luova mainostoimisto.

Grafter - mainio mainostoimisto

Kaikki alkoi palavasta halusta tehdä luovia ja visuaalisesti vaikuttavia materiaaleja, jotka täyttävät asiakkaan tarpeet ja ylittävät odotukset. Vuonna 2013 Vantaalta käynnistyi ristiretki kohti parempaa markkinointia. Alusta alkaen hyvä asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat olleet Grafterin tärkeimmät arvot.

Nimi Grafter hioutui kovan paineen alla kuten kaikki timantit. Heti ensi puraisulla nimi sopi suuhun kuin nenä päähän. Se tuntui luonnolliselta ja oikelta. Kun tarvitsette jeesiä markkinoinnissa niin olkaa yhteydessä Grafteriin. Me hoidamme kuntoon niin graafisen suunnitteluun, valokuvaukseen kuin videokuvaukseenkin liittyvät haasteet ja saamme viestinne toimitettua kohderyhmällenne.

A creative person who is capable of turning a blank canvass into a masterpiece and not frightened to Graft to achieve the required aim. A Grafter controls his own destiny.

Tero Väisänen

Grafterin arvot

Arvomme kuvastavat tapaamme toimia. Grafter on luova ja jämpti mainostoimisto.

Luovuus

On suunnittelussa isossa roolissa. Rakastamme mitä teemme ja se, että tykkää siitä mitä tekee, varmasti tuntuu ja näkyy myös lopputuloksessa. Sellainen innostus ja energia ei voi jäädä huomaamatta.

Asiakas

Olemme 100% sitoutuneita sinuun. Meille on tärkeää asiakkaamme tyytyväisyys. Kuuntelemme millaisten haasteiden kanssa asiakkaamme painivat – ymmärtämällä toimialaa sekä sen haasteita pystymme tarjoamaan parhaat ratkaisut asiakkaillemme.

Opas

Graafisessa viidakossa. Luotsaamme asiakkaamme ohi vaarojen ja sudenkuoppien, voit luottaa ammattitaitoomme ja siihen, että tahdomme sinun parastasi. Jos emme usko, että tuote on sinulle juuri oikea vaihtoehto niin sanomme sen kiertelemättä. Tuotteesta tai palvelusta täytyy olla asiakkaalle oikeasti hyötyä.

Laatu

On elinehtomme. Resoluution lisäksi täytyy sanoman myös tavoittaa haluttu kohderyhmä. Laadusta ei pidä tinkiä vain säästääkseen muutaman euron. Laatu erottaa jyvät akanoista. 

Tero Väisänen

Graafikko / Valokuvaaja

Minä näyn siispä minä olen.

Graafinen suunnittelija sekä valo- ja videokuvaaja. Visuaalinen maailma on aina ollut minulle tärkeä. Lapsena olen luultavasti tippunut isoon taikapataan tai saanut äidin maidossa aimo annoksen rgb- ja cmyk entsyymejä. Joka tapauksessa olen kolmannessa polvessa graafisella alalla ja päässyt tekemään juuri sitä mistä nautin.

Harrastuksiini kuuluvat palokuntatoiminta,  harrastekiekko, monipuolinen liikunta ja riippumaton kanssa samoilu.