Lähetä sähköpostia

Grafter – mainio mainostoimisto

Grafter syntyi palavasta halusta tehdä luovia ja visuaalisesti vaikuttavia materiaaleja, jotka täyttävät asiakkaan tarpeet ja ylittävät odotukset. Tämä tarina alkoi vuonna 2013 ja alusta alkaen hyvä asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat olleet Grafterin tärkeimmät arvot.

Nimi Grafter hioutui kovan paineen alla kuten kaikki timantit. Heti ensi puraisulla nimi sopi suuhun kuin nenä päähän. Se tuntui luonnolliselta ja oikelta, mutta miltä tarina nimen takana oikein näyttää? Ehkäpä jotain tämän suuntaista:

”A big hard sweaty man, who wears no shirt, and has been doing a hard days work. when he gets home he Grafts in the kitchen and makes a ploughmans lunch, a true Grafters meal!”

Seuraavan kerran kun tarvitsette jeesiä markkinoinnissa niin olkaa yhteydessä Grafteriin. Me hoidamme kuntoon niin graafisen suunnitteluun, valokuvaukseen kuin videokuvaukseenkin liittyvät haasteet.

Grafterin voima fraasi:

”A creative person who is capable of turning a blank canvass into a masterpiece and not frightened to Graft to achieve the required aim. A Grafter controls his own destiny.”

Grafterin arvot

Arvomme kuvastavat tapaamme toimia.